Interkerkelijk Koor, Papendrecht

Nieuws

Concert True Colours 15 november 2019

Na het geweldige concert dat we in juni met Sharon Kips hebben gegeven, kunnen we alweer gaan uitkijken naar ons volgende concert: True Colours, op vrijdag 15 november in de Bethlehemkerk. Een kleurrijk concert waarin de bijbelse kleurbetekenissen worden uitgewerkt in de liederen.

Het lijkt nog wel even te duren, gelukkig maar, want we moeten (of eigenlijk mogen) nog flink repeteren om alle mooie nummers onder de knie te krijgen. Voor je het weet is het 15 november. Net als ons vorige 'kleine' concert, is ook dit concert weer met onze eigen solisten.

Een leuke aanvulling dit jaar is het project kinderkoor. Vanaf mei kunnen kinderen vanaf 7 jaar worden ingeschreven voor dit koor dat vanaf september iedere woensdagavond van 18.45 tot 19.30 uur gaat repeteren. Mocht je een kind hebben of kennen dat houdt van zingen, geef hem of haar dan op via Jolanda van Blijderveen; jolandadenhouter@upcmail.nl  of Christel de Bruijn; christeldebruijnlucas@gmail.com.

Laten we de komende maanden weer gaan genieten van dit vooruitzicht. Laten we ons niet alleen concentreren op de nootjes, maar juist ook op wát we zingen. Een nummer dat we niet gaan zingen, maar dat wel goed aansluit bij het thema van het concert is True Colours, onder andere gezongen door Phil Collins: 

But I see your true colours

Shining through
I see your true colours
And that's why I love you

We zijn allemaal verschillend, hebben allemaal verschillende ideeën en meningen. Maar we zijn allemaal waardevol in Gods ogen. Laten we zo ook naar elkaar kijken, elkaars verschillende kleuren zien, waarderen en accepteren. Verschillende kleuren zijn zo mooi bij elkaar, denk maar aan de regenboog. Laten we als verschillende mensen, verschillende kleuren, een sterk en stralend geheel vormen in ons mooie koor.

True Colours, vrijdag 15 november om 19.30 uur. Zet het vast in je agenda en geef het door aan iedereen in je omgeving. De kaartjes gaan €7,50 kosten voor volwassen en €5 voor kinderen.
De kaarten kunnen worden besteld per mail, lcconcertgroep@gmail.com o.v.v. uw naam, en het aantal kaarten wat u wilt. Uw  kaarten kunt u vooraf betalen, naar reknr. NL38RABO0393023389


Overig nieuws

Agenda

True Colours concert, Papendrecht 15 NOV
True Colours concert (15-11-2019)
19:30
Website
Bethlemkerk, Papendrecht
Kerst samenzang met de Smarties, Papendrecht 20 DEC
Kerst samenzang met de Smarties (20-12-2019)
20:00
Website
Bethlemkerk, Bethlemkerk Papendrecht
Kerstdienst , Papendrecht 25 DEC
Kerstdienst (25-12-2019)
10:30
Website
Bethlemkerk , Bethlemkerk Papendrecht
Kerkdienst , Dordrecht 16 FEB
Kerkdienst (16-02-2020)
10:00
Website
Ontmoetingskerk, Ontmoetingskerk Dordrecht
Zangdienst Ringvaartkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel 08 MRT
Zangdienst Ringvaartkerk (08-03-2020)
17:00
Website
Ringvaartkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel