Interkerkelijk Koor, Papendrecht

Nieuws

Nabeschouwing concert The Only Name


 

Your Kingdom is unstoppable…De slotwoorden van een geweldig concert dat we zaterdag 9 juni hebben gegeven. Met de prachtige stem van Sharon Kips en haar heerlijke energie, ons geweldige combo en onze bekwame dirigent Hans van Blijderveen hebben we een onvergetelijke avond beleefd. We mochten zingen van Gods Koninkrijk die geen einde kent en die al een beetje bij ons was deze avond.

Na een jaar lang hard oefenen vielen alle puzzelstukjes deze avond op hun plek. De nummers waar we tijdens de repetities op moesten zwoegen of die we eigenlijk niet zo leuk vonden, vormden nu een perfect geheel, samen met de kunstige werken van Linette Trapman en de mooie woorden van dominee Johan Duijster.

Samen toewerken naar zo’n groots evenement, geeft verbondenheid. Dat hebben we de laatste weken weer gemerkt. Hoe mooi is het dat een kleine stem in zo’n grote groep toch krachtig kan zijn. We ondersteunen elkaar in moeilijke tijden, hebben lol met elkaar en delen een geweldige passie.

Deze passie en het enthousiasme werden tijdens het concert nog eens extra versterkt door gospelzangeres Sharon Kips. Ze gaf koor en publiek enorm veel energie met haar sprankelende optredens en haar overweldigende solo’s. Wat een prachtig mens met een ongelofelijke stem!

De hele avond had in het water gevallen zonder de technische ondersteuning van het team van Jan Poirot. Licht, geluid, beeld, alles was perfect geregeld.

Al met al was het een zeer geslaagde avond en dit alles tot eer van The Only Name. De naam die onze redding is en waarvan we willen blijven zingen. Ons eerstvolgende optreden is op zondag 10 februari 2019 om 17.00 We zingen in De Morgenster te Papendrecht. 

19 mei 2019 zingen we in de Doopgezinde gemeente, op het eiland Goeree Overflakkee te Ouddorp.
De dienst begint om 18:30

Hopelijk zien we u daar!


Overig nieuws

Agenda

Open deur dienst, Sliedrecht 21 MRT
Open deur dienst (21-03-2021)
18:00
Website
Maranatha kerk, Sliedrecht
Passie-Paasconcert, Papendrecht 27 MRT
Passie-Paasconcert (27-03-2021)
20:00
Bethlemkerk, Bethlemkerk Papendrecht
Pinksterconcert, Papendrecht 28 MEI
Pinksterconcert (28-05-2021)
20:00
Bethlemkerk, Bethlemkerk Papendrecht
Excelsior Advent concert , Papendrecht 11 DEC
Excelsior Advent concert (11-12-2021)
20:00
Website
Bethlemkerk, Bethlemkerk Papendrecht
Adventconcert , Papendrecht 12 DEC
Adventconcert (12-12-2021)
20:00
Bethlemkerk, Papendrecht